Product Image

Non-Violence Bangle | Polished

Tillverkad av Humanium Metal och laddad med ett icke-vålds-budskap.

Humanium Metal utvinns av återvunna illegala vapen. Alla produkter som tillverkas av Humanium Metal bidrar till att hjälpa offer och bygga upp konfliktdrabbade samhällen.

Delar av försäljningen av denna produkt går till Non-Violence Project som utbildar unga inom självkänsla och konflikthantering för att förebygga alla typer av trakasserier och våld.


Köp
Product Image

Humanium Metal | Bead Bangle

Bli en del av lösningen på ett av världens största problem. Berlock armband gjort i Humaium Metal.

Humanium Metal utvinns av återvunna illegala vapen. Alla produkter som tillverkas av Humanium metal bidrar till att hjälpa offer och bygga upp konfiliktdrabbade samhällen


Köp
Product Image

Vårt berlocksystem

Vi är alla lika unika! Med Arild Links berlocksystem (på engelska bead eller charm) kan du enkelt anpassa utseendet på ditt armband och få fram ditt personliga uttryck.


Köp berlocker

Humanium Metal

Ett av de material som används i våra smycken framställs av en metallmix som ursprungligen kommer från illegala vapen. I noggrant övervakade destrueringsprogram återvinns vapnen och resultatet är en ny metall - Humanium Metal. Med våra produkter som är tillverkade av Humanium Metal bidrar vi till att finansiera projekt som stöttar offer för illegala vapen eller projekt med syfte att återbygga konflikthärdar runt om i världen.

Video background
Product Image

Non-Violence

Non-Violence Project Foundation: Inspirerar, motiverar och engagerar unga att lära sig lösa konflikter utan att ta till våld genom utbildningsprogrammen Schools for Peace och Sports for Peace. Programmen utbildar unga i ickevåld och i konflikthantering. Stiftelsen har hitintills utbildat över 8 miljoner ungdomar, lärare och sport coacher runtom i världen. Vi vill säkra att kommande generationer har bättre förmåga att hantera konflikter och större förståelse för sina medmänniskor.

www.nonviolence.com

 

img

Added to cart successfully!